Retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te zenden. Dit kan ook met items uit de sale. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel van White Wash Menswear zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder, wij gebruiken hiervoor PostNL.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan dient het product in ongedragen staat te verkeren met alle labels er nog aan. Artikelen die kapot zijn, vies zijn en/of een sterk afwijkende geur hebben, kunnen wij helaas niet als retour verwerken.
Om gebruik te maken van dit recht moet je contact met ons opnemen via info@whitewashmenswear.nl.
Wij zullen vervolgens, nadat het product in goede order retour is ontvangen, het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 3 werkdagen retour terugstorten.
Er kan natuurlijk ook voor worden gekozen om het product zelf naar de winkel retour te brengen, om hier uw geld terug te krijgen. Of om het product om te wisselen voor iets anders.

Het retour adres is:
White Wash Menswear
Julianastraat 12
2202 KD Noordwijk
Nederland